Geboorteschilderij

Geboorteschilderij

Ben je op zoek naar een mooi blijvend, uniek èn persoonlijk kraamkado voor jezelf of voor een ander, denk dan eens aan een geboorteschilderij!

Ik maak veel geboorteschilderijen op basis van het geboortekaartje. In sommige gevallen, wanneer een geboortekaartje erg veel details bevat, haal ik één of meer details uit het kaartje welke ik uitvergroot op het schilderij laat terugkomen.

Vanaf € 50 (exclusief verzend- en verpakkingskosten) maak ik een geboorteschilderij in acrylverf op katoenen doek van 30 x 30 cm. Andere formaten zijn uiteraard ook mogelijk, kijk hiervoor op de pagina 'meer info en prijzen'. Wil je een gerichte prijsopgave, stuur dan een mail naar simoneravier@hotmail.com met een foto of scan van het geboortekaartje. Na ontvangst van je mail krijg je zo spoedig mogelijk een reactie van mij.

Voor meer voorbeelden van geboorteschilderijen die ik al heb gemaakt kun je kijken op de pagina 'meer geboorteschilderijen'. Ook staat daar nog een link naar mijn oude website met fotoalbums van geboorteschilderijen die ik vanaf 2003 heb gemaakt.

Echo schilderij
In 2015 heb ik een schilderij van een echo gemaakt, deze is te bekijken op de pagina 'overig werk'. Een echo schilderij wordt uitgevoerd in olieverf. Wil je ook een schilderij van een echo laten maken, stuur dan een mail naar simoneravier@hotmail.com.

Geboorteschilderij op basis van geboortekaartje

Links

Ik heb een link uitgewisseld met volgende websites:

http://kinderknuffel.startkabel.nl

http://baby.algemenestartpagina.nl

http://baby.startbewijs.nl

http://kinderkunst.jouwpagina.nl

Wil je ook een link met me uitwisselen, stuur dan een mailtje naar simoneravier@hotmail.com.