Geboorteschilderij Ties

Geboorteschilderij

Nog een jaartje of 18, dan vliegt hij uit. Maar dat duurt nog wel even. Voorlopig is hij net ingevlogen, vlak voor het einde van het jaar 2016 op 30 december. Broertje van Hidde (2009) en Sophie (2011). Voor beiden heb ik al eerder een geboorteschilderij gemaakt. Het schilderij is uitgevoerd in acrylverf op een doek van 40 x 40 cm.

Nieuw pop-art portret!

image

Vandaag pop-art portret Sjaan afgemaakt! Mijn laatste pop-art portret dateert uit 2014 (Casindy). Fijn dat ik weer eentje aan mijn portfolio kan toevoegen. Toen de foto van Sjaan mij onder ogen kwam, dacht ik meteen, daar is een goed pop-art portret van te maken.

Begin oktober heb ik een start gemaakt met dit portret en binnen een maand afgerond! Nou ja, er moet nog wel een vernislaagje overheen en ik zal het schilderij nog signeren, maar dan is-ie ook echt klaar.

 

Nieuwe website Atelier Ravier

Vandaag mijn nieuwe WordPress website online gezet!

Sinds ik in 2003 met tekenen en schilderen ben begonnen, ontstond na een tijdje de wens om mijn gemaakte werk te kunnen laten zien aan anderen. De (eerste) website Atelier Ravier is online gegaan in 2005. Sindsdien maak ik divers werk in opdracht.

Nu na ruim 10 jaar werd het hoog tijd voor vernieuwing: op 30 augustus 2016 heb ik de 1-daagse workshop WordPress bij Martijn Baltes gevolgd, mijn oude website heb ik nu omgezet in een WordPress website.